כאבי מחזור חזקים בגיל 49

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

26/03/2015 | 04:52 | מאת: גלית

עדיין יש לי מחזור סדיר אבל הכאבים בזמן המחזור נהיו כל פעם הרבה יותר חזקים. חולפים עם אופטלגים אבל לאחר כ 6 שעות חוזרים. יש לי התקן מזה כ 3 שנים. דימום כרגיל. האם זה קשור לגיל?

שלום גלית, כאבים בזמן וסת יכולים להיות קשורים בהתקן אך יש לשלול גם גורמים אחרים כמו שרירני הרחם או אנדומטריוזיס. אני הייתי ממליץ על הסרת ההתקן (כפעולה ראשונית ופשוטה) ומעקב. אם הכאב יתמיד, יהיה מקום לבירור נוסף. רפואה שלמה וחג שמח.

מנהלי פורום האשה והרחם