לחץ בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

07/02/2015 | 18:41 | מאת: יעל

שבוע טוב, אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון אבל יש לי לחץ באזור הבטן התחתונה מתחת לטבור זה כאילו הרחם מלאה במים כמו בלון שעומד להתפוצץ אולי זה לא הרחם אבל זו ההרגשה. כשאני לוחצת על האזור אז לא נעים לי כואב חלש בגלל הלחץ שאני מפעילה. אני כבר אחרי מחזור חודשי שהסתיים לפני מספר ימים. כמו כן היה לי החודש לפני המחזור כאב גב תחתון שכעת עבר לו וכאבים במותניים מקדימה. האם עליי לגשת לרופא נשים או שזו בעיה אחרת? מה זה יכול להיות? זה מפריע לי גם מתוך שינה וזה כבר היום הרביעי. תודה רבה.

יעל שלום, כתשובה על שאלתך נכתבו תילי-תילים של ספרים. הדרך הנכונה לברר/לטפל בתלונתך היא להגיע לרופא/ת משפחה ולאחר בדיקה להשלח לבדיקת רופאים מומחים (נשים, גסטרו, אורולוג) בהתאם לממצאים. אני מניח שיבוצעו גם בדיקות דם, שתן והדמיה (רנטגן, אולטראסאונד וכדומה...). רופא המשפחה יהיה המרכז של כל התשובות עד שתמצא הסיבה לתלונות. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם