פוליפ?

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

02/01/2015 | 23:29 | מאת: אושרית

שלום, בדיוק לפני שנה היה לי דימום בין וסתי סמיך ורב למשך חודש וחצי ונמצא לכאורה חשד לפוליפ .עשיתי בדיקת א.ס 3 פעמים אצל רופא . הדימום הפסיק ומאז הכל בסדר. לפני כחודשיים עברתי שוב בדיקה הפעם אצל טכנאי א.ס והסיבה לבדוק אנמיה רופאת המשפחה רצתה. לא נמצא דבר. שאלתי את הרופא שנתן את ההפניה ( הפעם זה רופא נשים אחר ) אם לא ראו פוליפ? ואמר שטכנאי לא ציין זאת. השאלה האם עליו היה לציין בבדיקה שיחפש פוליפ? כששאלתי אם לבצע את הבדיקה שוב הוא אמר שלאראו דבר ורק לחזור אם יהיו בעיות. הייתי עושה שוב א.ס אבל ההפניה נעלמה לי. אז מה כדאי לעשות? האם זה אומר שזה לא היה בכלל פוליפ? תודה.

אושרית שלום, אני אישית לא אוהב "התברברויות" שאינן נותנות מענה ברור לאורך זמן. אם לא נמצאת סיבה סבירה לה ניתן לייחס דימום אבנורמלי אני ממליץ על ביצוע היסטרוסקופיה אבחנתית - בדיקה קצרה במהלכה מוחדר סיב אופטי לרחם על מנת לאפשר צפייה ישירה של חלל הרחם. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם