דחוף!

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

14/12/2014 | 19:40 | מאת: אני:)

בתאריך ה 10/11 עברתי גרידה. (שאיבה) בסוף חודש שני. תוך כמה זמן בערך אננ אמורה לקבל מחזור? סליחה על התיאור אבל יש לי הפרשות לבנות סמיכות… לפני שבוע הייה לי כאבי מחזור לאיזה שבוע ואז עבר לי.. וכלום… האם אפשר להיקלט להריון אחרי גריגה כ 3 שבועות אחרי מגע מיני? גם אם הוא סיים בחוץ?

אני:) שלום, שלשה שבועות לאחר סיום הריון אפשרי להרות. להשאר בחוץ עדיף על לסיים בחוץ...עלול להיות הריון. בכל מקרה אם טרם קיבלת וסת עד עכשיו כדאי לבצע בדיקת הריון. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם