3 חודשים לאחר 4 זריקות דקפפטיל

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

08/11/2014 | 06:50 | מאת: שיר

לאחר קבלת 4 זריקות דקפפטיל לצמצום מיומה עקב טיפול באולטראסונד ממוקד. עברו 3 חודשים מהזריקה האחרונה . וההורמונים חוזרים לתפקד. נראתה רירית בעובי 8 ממ באולטראוסנד. סובלת מכאבים בצד ימין באיזור השחלה כמה ימים כמו כן האיזור כולו רגיש לוחץ ונפוח. ונצפה שהמיומה גדלה שוב ב1 סמ מחודש קודם עקב החזרה של ההורמונים. האם זה הליך נורמאלי?האם צפויים כאבים עם החזרה ההורמונאלית?האם צפויה גדילה של המיומה למרות הטיפול עקב החזרה ההורמונאלית?

שיר שגלום, הדיכוי על ידי דקקפטיל חולף בתום השפעתו וכמובן ששרירן עלול לצמוח שוב. לא ברור משגאלתך האם כבר עברת טיפול אולטראסאונד בשרירן או שאת לפני הטיפול. בכל אופן הטיפול הזה שנוי מאד במחלוקת מאחר שמרבית המנשים שעוברות את הטיפול (על היבטי הזמן, כסף, סבל...שכרוכים בו) נאלצות לעבור בטווח זמן קצר פעולה נוספת (ניתוח אחר). קופת חולים מכבי, למשל, הוציאה את הטיפול מסל הטיפולים שלה בגלל סיבה זו. אם את מבקשת טיפול נחרץ בבעייתך, יש מספר טיפולים אופציונליים ולשם כך ראוי להוועץ ברופא. אם תהיי מעוניינת בשרותנו - ניתן לקבוע פגישה בטלפון 0775717230. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם