הידבקויות

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

01/11/2014 | 23:56 | מאת: שירן

שלום, אני אמורה לעבור בשבוע הבא היסטרוסקופיה אבחנתית להפרדת הידבקויות, אני יודעת שבהרבה מהמקרים ההידבקויות חוזרות ויש צורך בניתוח נוסף. יש משהו שמונע את חזרת ההידבקויות ? אנחנו ממש רוצים להיות בהריון כבר...... תודה

שירן שלום, מתנצל על העיכוב בתשובה בשל שהייה בחו"ל. לשאלה שלך אין תשובה שתחשב משביעת רצון. לכן כל רופא מאמץ לו פרוטוקול כלשהו איתו יש לו נסיון טוב יחסית. אני חושב שאם נתת מבטחך ברופא על מנת להנתח על ידו, עלייך לסמוך עליו גם בהקשר לשיקולו בעניין מניעת חזרת ההדבקויות. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם