כאב עד עלפון

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

19/10/2014 | 01:04 | מאת: שיי

שלום אני בת 24 ותמיד סבלתי מכאבי מחזור חזקים מאוד שמשביתים אותי בכל פעם , פניתי להמון רופאים הציעו לי גלולות שלא עזרו לי ורק גרמו לי לתופעות לוואי כמו בחילות ועליה במשקל (ניסיתי כמה סוגים). נתנו לי גם כמה סוגים של משכחי כאבים שלפעמים עוזרים ולפעמים לא , מרב שאני נוטלת הרבה הגוף שלי מתרגל כל פעם לסוג אחר. לאחרונה חלה החמרה במצב ובכמה מחזורים אחרונים היו לי כאבים עזים עוד יותר ביום הראשון עד כדי בחילות הקאות קושי לנשום רעד הזעה צמרמורות וקור עד כדי עלפון, הכדורים לא השפיעו עד שהקאתי , ורק אז הרגשתי לאט לאט שיפור. כל התופעות האילו מתחילות עוד לפני שאני מתחילה לדמם . אני בריאה בדכ, מחזור לרב סדיר, לא בהריון, לד תקין , ומדממת הרבה במחזור. האם לרפואה יש משהו אחר להציע כדי להקל עלי מלבד גלולות ומשכחי כאבים?? תודה!

שיי שלום רב, הממממממ...כאבים בזמן וסת... בעייה די שכיחה את צעירות בנות גילך והטיפול המקובל הוא גלולות כפי שהומלץ לך וכפי שמצאת שלא מתאים לך. רשימת תסמינים כפי שאת מתארת ובחומרה כזאת - זה די נדיר. השאלה אם לא מחמיצים את האבחנה ובעיקר אבחנה של אנדומטריוזיס שיכולה להתבטא כפי שאת מציינת. לצערך, האבחנה נעשית בפעולה פולשנית הנקראת לפרוסקופיה. אם ביעוץ חפצת - אנא פני למרפאה בטלפון 0775717230. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם