מחזור לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

21/09/2014 | 14:23 | מאת: אירית

שלום רב, ביום שני שעבר עברתי גירדה בשבוע 14 לאחר שגילו באולטרסאונד שלעובר אין דופק. יום אחרי הגרידה היה לי דימום ואז הפסיק. היום חשתי כמו כאבי מחזור בבטן התחתונה והתחיל דימום, שאלתי היא : האם יכול להיות שזה מחזור שבוע לאחר גרידה? האם יכול להיות שזה שאריות גרידה שהפסיקו לשבוע ועכשיו יש שוב דימום.זה קצת מלחיץ אותי המצב הזה... תודה רבה

אירית שלום, לא נשמע סביר שזה מחזור. ייתכן שנותר קריש-דם ברחם לאחר הגרידה שנפלט כדימום (כתוצאה מהתכווצות הרחם שאת מתרגמת ככאב מחזור בבטן תחתונה). בכל מקרה, אם הדימום מתמעט או פוסק זה סימן טוב, אם לא - יש מקום לביצוע אולטרסאונד לשלילת שאריות רקמת הריון ברחם. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם