שחלה פוליציסטית

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

28/07/2014 | 14:33 | מאת: לבנה

בתי בת 17,נתגלתה שחלה שמאלית פוליציסטית ,סובלת מאקנה ושיעור יתר,עפ"י המלצת אנדו ילדים התחלנו טיפול בגלולות דיאנה מזה כשנתיים,הוטב מבחינת האקנה ,שיעור יתר עדיין,שחלה פוליציסטית עדיין אבל קטנה יותר מאז . סובלת גם ממגרנות,לפני כחודש באופן פתאומי כך יד שמאל ולחי שמאל נרדמו לה למס' רגעים,ומאז הפסקנו את הגלולות. מה מומלץ בכלל ? האם לחזור לגלולות ?

לבנה שלום, דאגתך אכן מובנת. ראשית, טוב שהפסקת את הגלולות אולם יש מקום לבירור נוירולוגי של התופעות התחושתיות שציינת. אני מבקש שתקראי את תשובתי לטל (שתי פונות לפנייך) לגבי שחלות פוליציסטיות. זהו מצב לא פשוט ואם בתך מנועה מלקבל טיפול כלשהו זה די מצמצם את האפשרויות. אני חושב שתמיד עדיפה פגישה ודיון עם רופא מאשר התכתבות לא מחייבת באינטרנט. אשמח לענות אם יהיו שאלות בהמשך. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם