פצע מציק

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

26/06/2014 | 07:40 | מאת: שין

שלום רב, מידי פעם צומח לי פצע(נראה כמו גבשושית) מכאיב ומטריד מאוד בשפתיים בפות,אני מתביישת לגשת לרופא וכתוצאה מכך אין לי טיפול מתאים אני משתמשת בדרמקומבין אף שאני לא יודעת אם זה מתאים מה גם שהבנתי ששימוש יתר במשחה עלול לפגוע בכבד..אודה לך אם תוכל לייעץ לי על משחה יעילה יותר ובטוחה ובכלל מה הסיבה שצומחים לי פצעים כאלה תודה

שין שלום, בושה מבדיקת רופא ותקווה לפתרון דרך האינטרנט לא יביאו מזור למחלה של אף אחד... מה שאת מתארת יכול להתאים לזיהום ויראלי (הרפס) או הזדהמות של בלוטת שומן. כדאי שרופםא יראה אותך בשיאו של המצב. שימוש יתר במשחה לא יפגע בכבד, רק בכיס... בכל מקרה מסתבר שהמשחה לא עוזרת אז למה להמשיך? רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם