דימום בין וסתי

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

19/06/2014 | 21:15 | מאת: הודיה

שמי הודיה בת 26,בשנה האחרונה יש לי דימום בין ווסתי שבא והולך ויכול להמשך כמה ימים ולא ייחסתי לו חשיבות לפעמים הדימום היה מופיע עם כאבים וחשבתי שזה ביוץ. לפני חודש ומשהו עשיתי בדיקת פאפ כדי לשלול מחלות,הבדיקה מתעכבת ואני חסרת מנוחה לגבי התשובות,האם יתכן מצב שיש דימום כתוצאה נורמלית של הגוף? אשמח לתשובה

הודיה שלום, ישנן מספר סיבות לדימום בין-ויסתי אבל בראש ובראשונה יש לקבל את תשובת משטח הפאפ ולבצא בדיקת אולטראסאונד אגן. אם 2 אלה תקינים הסיכון לבעייה משמעותית הוא קטן. שבת שלום

הודיה היקרה, דימום בין ויסתי יכול להיות מצב מאד מטריד ואני מבין את מצוקתך. הרפואה עוסקת באיתור הפרעות שגורמות לתופעות מסוימות וישי לשלול מצבים חולניים לפני קביעה שהמצב "נורמלי". אי לכך יש להמתין לתשובת הפאפ שלך (מקסימום 3-4 שבועות), לבצע אולטראסאונד אגן ובדיקות דם, בעיקר ספירת דם ותפקודי קרישה. אם אלה שוללים בעייה כלשהי ניתן להרגע ולחשוב על פתרונות ראויים. רפואה שלמה. ד"ר דב לקסמן, איה מדיקל 0775717230

18/07/2014 | 00:58 | מאת: הודיה

הפאפ יצא תקין,עשיתי סיטי אגן ובטן ועשיתי בדיקת PT PT-INR 0.90 PT-sec 10.3 טווח הנורמה? עדין לא יצא לי לדבר עם רופא בקשר לתוצאה

מנהלי פורום האשה והרחם