לא קיבלתי מחזור מאז הגרידה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

18/06/2014 | 14:19 | מאת: דנה

דר שלום אני עברתי גרידה ב27.4 כבר עברו 52 ימים מאז לא קיבלתי מחזור .. בקופאת נשים שלי שלחה אותי לבדיקת דם להריון נמצא שאני לא בהריון גם האולטרסנד הוגינאלי נמצא שרירית הרחם שלי מאוד טובה ואין שאריות מההפלה , הרופאת נשים שלי אמרה לי שאני יכולה להתחיל להשתמש במדבקות (אמצעי מניעה) בלי שהווסת הגיעה . מה עם הווסת למה היא לא מגיעה האם זה סיבה להיות בלחץ האם אני לא פורייה ???

שלום דנה, איך אשה שהייתה בהריון לפני פחות מחודשיים חושבת שאינה פוריה? יש מצבים בהם הוסת מתאחרת לאחר הפסקת הריון או לידה. כדאי לבצע בדיקת "פרופיל הורמונלי". ההצעה להתחיל מדבקות או אמצעי מניעה אחר. טיפול כזה גם יאפשר להעריך באם הוסת מגיעה לאחר הטיפול. אם לא תקבלי וסת אחרי הטיפול יהיה מקום לבדוק באם אין הדבקויות תוך-רחמיות. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם