כאב בטן

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/06/2014 | 07:52 | מאת: רונית

בת 38 בריאה בדרך כלל , אינני נשואה , מזה חודש יש לי כאב בטן תחתונה צד שמאלי (אופי הכאב התקפים קצרים במשך היום ) , הבחנתי כי בעת המחזור הכאב נעלם לגמרי וחוזר אחרי סיומו ...... עברתי בדיקות : קולונסקופיה , אנדסקופיה , אולטרסאונד בטן ... ביקרתי אצל רופא נשים ביצע לי אולטרסאונד רחם ושחלות כל הבדיקות יצאו תקינות והכאב מלווה אותי !!!!!!!!!!!!! אשמח לקבל דעתכם ולמה הכאב נעלם בעת המחזור ושוב חוזר אחרי סיום?

רונית שלום, תשובתי לוקה בחסר שכן לא בדקתי אותך מעולם ואין זה נכון לאבחן כך תלונה כלשהי. אם בכל זאת לציין דבר מה, מגוון הסיבות לכאב בטן תחתונה באשה הוא עצום. אני רואה שעברת סדרה די מקיפה של בדיקות ואת מתוסכלת בשל העדר כיוון. לעיתים רחוקות זהו המצב ואין מנוס מביצוע לפרוסקופיה (הסתכלות לתוך חלל הבטן) לאבחון וטיפול כאב בטן כרוני (קרי מתמשך) ללא סיבה נראית לעין. בהצלחה ורפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם