וסת מוזרה ומפחידה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

01/06/2014 | 10:28 | מאת: מירי

שלום רב, אודה מאוד מאוד לעזרתך והכוונתך בהקדם. אני בת 29 נשואה ומנסה להיכנס להיריון. החודש בפעם השלישית לקחתי כדורי איקקלומין. להפתעתי לראשונה בחייהיה לי "וסת" בזמן בתאריך 26.5 אך לא הרבה דם (בקושי נאלצתי להחליף עזרה שלישית, הדם היה כולו שחור והיו לי קרישי דם גדולים ושחורים.. מעט מאוד בלט הצבע האדום. ה"וסת" נמשכה רק יום אחד שבדר"כ יש לי וסת 5-6 ימים. כבר ביום שלמחרת לאחר בדיקה פנימית יצא לי חתיכות קטנות וחומות.. וכיום יש לי הפרשות צמיגיות חומות בהירות. אני אבודה ולא מבינה מדוע הם כך פניי הדברים. אשמח לעזרתך בנושא או מהו לדעתך דבר זה.

מירי היקרה, את בעצמך מציינת שהמחזור האחרון היה שונה מקודמיו בכך שהתזמון היה בתאריך הצפוי. כלומר את חווה שינויים מסוימים שלא חווית קרודם לכן. שינויים כאלה יכולים להתבטא גם בשינויים במאפייני הוסת. אני לא ממליץ להכנס לפניקה וחרדות - הרופא שמטפל בך בודאות מכיר את התופעות וידע להמליץ על המשך טיפול כנדרש. בכל מקרה כאשר יש שינוי במאפייני הדימום מומלץ גם לבצע בדיקה להריון שמא מדובר בהריון צעיר שלא נקלט בשלביו הראשונים. רפואה שלמה ובהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם