הפסקת דימום מחזור

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

19/05/2014 | 09:59 | מאת: חנלה

שלום רב: האם הפסקת דימום יכולה לקרות בעקבות שינוי הרגלי אכילה(דיאטה) והאם בכדי להחזיר אותו זה באמת כרוך בעלת המשקל של הגוף? או שזה רגע טראומתי של הגוף לזמן מה,והמחזור יחזור?

חנלה היקרה, דיאטה לבדה לא אמורה לשנות הרגלי דימום אולם ירידה דרסטית במשקל יכולה גם יכולה. אם ירדת במשקל באופן קיצוני (אנורקסיה???) כדאי לעלות קצת חזרה במשקל. אם הירידה במשקל מתונה יותר כנראה שהכל יסתדר בחלוף זמן. אם לא - רצוי לבצע בדיקות הורמונליות. בתאבון.

מנהלי פורום האשה והרחם