גלולות

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

07/05/2014 | 21:24 | מאת: אני

שלום ד"ר אני נוטלת גלולות יסמין כבר כמעט חצי שנה כשהחודש לא לקחתי בשעה הקבועה שהיא 10 אלא לפעמים שלוש שעות אחרי או משהו כזה כרגע אני בשבוע הפסקה והייתי אמורה לקבל אתמול ועד עכשיו לא קיבלתי ובחיים לא איחר לי מאז שהתחלתי גלולות..האם האיחור הוא בגלל שלא לקחתי בשעה מדוייקת והאם יש סיכוי להריון?

אני היקרה, אם מה שכתבת הוא מדויק - הסיכוי להריון קלוש ביותר (אם כי לא אפס). התופעה של העדר וסת בין חפיסות גלולות היא מוכרת. ראשית, המשיכי ליטול את החפיסה הבאה. שנית, לשם הבטחון עשי בדיקת הריון (ביתית או דם). אם התופעה תמשך רצוי לבצע הפוגה בטיפול בגלולות למשך חודש-חודשיים ולחזור אליהן לאחר חזרת הוסת. יום טוב.

מנהלי פורום האשה והרחם