פוליפ צוואר הרחם בהריון-מדמם במגע

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

25/04/2014 | 19:06 | מאת: אנונימי

שלום רב אני בהריון ראשון שבוע 26 ולאחר קיום יחסים הופיעה הפרשה ורודה, ניגשתי למיון ושם אבחנו אקטרופיון לאחר 4 ימים בבדיקת מעקב אצל רופאת נשים היא אינה ראתה אקטרופיון אך ראתה פוליפ והסירה אותו ערכה בדיקת פאפ האם פוליפ זה ממצא שכיח בהריון? הרופאה ציינה שהפוליפ היה מדמם במגע ולכן הסירה ושלחה לביופסיה אני בלחץ היסטרי, מה הסיכוי שזה תהליך טרום ממאיר או ממאיר? תודה ושבת שלום חזור

שלום לאנונימי, פוליפ בצואר הרחם הוא ממצא לא נדיר אך גם לא שכיח מאד. מומלץ להסירו כאשר הוא גורם לדימום או בעל מראה חשוד. מאחר שהפוליפ כבר הוסר, תוך מספר ימים תתקבל תשובה לגבי טבעו ומידת הסיכון שבו. אני מעריך שיש סיכוי גבוה שהתשובה תהיה תקינה. רפואה שלמה והמשך הריון מוצלח.

מנהלי פורום האשה והרחם