גיל המעבר-גלי חום

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

19/04/2014 | 22:35 | מאת: רעיה

שלום, שואלת בשביל אמא שלי שסובלת מגלי חום בצורה חריפה ביותר. ניסתה כמה טיפולים תרופתיים שלא עזרו או עם התחילו לעזור גרמו לנפיחות העלה במשקל בצורה קיצונית וקוצר נשימה. אשמח לדעת המלצות לרופאים המתמחים בטיפולי תופעות גיל המעבר. תודה מראש.

רעיה שלום, הטיפול היעיל היותר לגלי חום הוא טיפול הורמונלי. נשים רבות נמנעות מטעמים שונים, חלקם מוצדקים, מנטילת טיפול זה. במידה שאמך מנועה או מתנגדת לטיפול אני ממליץ על טיפול על ידי הומיאופטים - דווקא בתחום זה הייתי עד להצלחות לא מבוטלות. אני יכול להמליץ על רופא שנקרא דר גדעון עירון שהוא גם רופא קונבנציונלי וגם הומיאופט - שילוב לא רע לדעתי. מקווה שעזרתי. חג שמח

מנהלי פורום האשה והרחם