שאלה בנוגע לכריתת רחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

14/04/2014 | 09:31 | מאת: ג

שלום, אני בת 42, עברתי ניתוח לכריתת רחם בחתך בטני, לפני 11 ימים, עקב מיומות ודימומים חזקים.יש לי נפיחות בבטן התחתונה סמוך לחתך, כמו בטן הריונית קטנה.. והאזור "מרגיש רדום" מעט. מתי צפויה נפיחות זאת לרדת? תודה,וחג שמח.

שלום "ג", אני איני בקי בפרטי מחלתך והניתוח אולם אם קראת את כתבותי את בודאי יודעת שאני עקרונית מתנגד לכריתת רחם במקרים כמו שלך. בכל מקרה, התופעות שאת מתארת מוכרות לאחר ניתוח. רוב התופעות חולפות תוך 4-6 שבועות. תופעות אחרות יכולות להמשך זמן ארוך יותר אולם לא יגבילו אותך בתנועה או פעילות. רפואה שלמה וחג שמח.

מנהלי פורום האשה והרחם