איחור במחזור דחוף

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

07/04/2014 | 07:26 | מאת: רונית

יש לי כאבי מחזור (כאבי אגן גב תחתון כאבי ראש לפעמים חזקים וריח חזק מהנרתיק ) ואין מחזור אני באיחור .... לפני האיחור ביצעתי בדיקת הריון שיצאה שלילית ושוב ביצעתי בדיקת הריון שלושה ימים אחרי האיחור שהייתה שלילית ... יש לציין כי לא קיימתי יחסי מין מלאים ולא הייתה חדירה הוא שפשף באיבר מינו את שלי ואני נורא מודאגת שפלט זרע לפני שגמר בחוץ .... קשה לי לבצע בדיקת דם איך אפשר להיות בטוחה שאין הריון ? הרי ביצעתי בדיקה פעמיים זה לא מספיק ?

רונית שלום, איחור בוסת לאחר יחסים לא מוגנים חייב תמיד להדליק נורה אדומה לגבי הריון. נכון ששתי בדיקות ביתיות אמורות להספיק אבל כדי להיות רגועה לחלוטין - לא יהיה מנוס מבדיקת דם. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם