שכחתי את הגלולה הראשונה.

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

04/04/2014 | 23:26 | מאת: טליה

שלום. שכחתי ליטול את הגלולה הראשונה ביום השמיני לאחר ההפסקה. לקחתי אותה רק יום למחרת וזאת לאחר שקיימתי יחסים באותו יום. האם יש מצב שלא הייתי מוגנת באותו היום? האם יש לקחת את גלולת היום שאחרי? האם איני מוגנת יותר כל החודש בגלל ששכחתי את אותה גלולה ראשונה? בתודה מראש, טליה

טליה שלום, את יכולה להיות רגועה. המלצות לטיפול רפואי "מרופדות" בשוליים בטיחותיים והסטייה שלך מההנחיות המקובלות היא מינימלית כך שאיני רואה כל מקום לבהלה. עם זאת - אל תהפכי זאת להרגל... רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם