עזרה דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

30/03/2014 | 08:07 | מאת: רוז

אני בת 38 אינני נשואה , קיבלתי מחזור ב 12 לפברואר שהיה מועט יחסית בתאריך 26 פברואר התחילו לי כאבים בגב תחתון סחרחורת ואז ירד לי דם בצבע חום כמות הדם הייתה מאוד מועטת וזה המשיך עד 05 למרץ ואז התחזק מאוד הדימום שהיה בצבע ממש אדום ונמשך לשבוע ..... !!!!!!!!!!!!!!!!! היום 30 מרץ ועוד לא קיבלתי מחזור אולם יש לי כאבי מחזור , כאבי ראש וסחרחורת ריח לא נעים והזעה בלילה למרות שקריר . האם אני באיחור ? מתי אני אמורה לקבל מחזור בתאריך 26 מרץ או בתאריך 05 אפריל? יש לציין כי אני מקיימת יחסי מין יבשים אני מודאגת נא עזרתכם

שלום רוז, הדבר הראשון שאני מציע לך הוא לבצע בדיקת הריון בדם. אם אינך בהריון האבחנה של מצבך אינה דחופה וניתן ליחס אותה להפרעה הורמונלית או המצאות שרירן, פוליפ או ממצא בצואר הרחם - דבר שניתן לאבחון בסבלנות. הריון לעומת זאת... רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם