גלולות מינס

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/03/2014 | 22:04 | מאת: אולה

שלום אני שותה גלולות מינס בערך 4 חודשים אני בת 20 ושותה אותם באופן סדיר חשוב לציין שאני שותה אותם בגלל שיש לי שחלות פוליציסטיות ולא קיבלתי מחזור אף פעם באופן טבעי וללא עזרת.provera בגלולות מינס יש 24 כדורים צהובים פעלים ועוד 4 כדורים לבנים לא פעלים שבהם המחזור מגיע יש אפשרות לסיים את הגלולה ה24 הצהובה ויום למחורת כבר להתחיל חפיסה חדשה ולקפוץ את הלבנות על מנת שהמחזור לא יגיע בחודש זה חד פעמים ? פשוט יש לי צורך לשנות את ימי השבוע בהם המחזור מגיע האם זה מסוכן או פוגע איך שהוא? אשמח לתשובה תודה :)

שלום אולה, בהחלט ניתן לחבר 2 חפיסות גלולות (ואפילו יותר) באופן שאת מציינת.

מנהלי פורום האשה והרחם