בירור - דחוף

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

03/03/2014 | 14:45 | מאת: רוז

אני בת 38 לא נשואה .... אחרי סיום נטילת הטיפול המשולש עקב חיידק ,קיבלתי לפעם השנייה באותו חודש מחזור קל עם כאבי גב תחתון עזים ... זה היום הששי והדימום הקל לא מפסיק ... הכאב בגב נעלם ליומיים ושוב חזר .... הדם לפעמים בצבע חום ולפעמים אדום עם ריח שונה . יש לציין כי מזה שנה יש לי הפרעה הורמונלית ..... מה זה אמור להיות ? האם יש בעיה ברחם ? אני מודאגת

רוז שלום, דימומים לא סדירים יכולים לנבוע מהפרעה הורמונלית ואת אכן מאשרת שיש לך הפרעה כזאת. אפשרות אחרת היא הפרעה אורגנית ברחם, צוואר הרחם והנרתיק. אין פשוט מאשר להבדק על ידי גינקולוג שבבדיקה רגילה + אולטראסאונד יכול לאתר את מרבית הגורמים לדימום ולכאבי הגב. רפואה שלמה.

07/03/2014 | 19:15 | מאת: רוז

שלום רב פניתי לרופא נשים עשה לי אולטרסאונד שהראתה שהכל תקין . הרופא ביקש ממני לחכות עוד כמה ימים אולם אני מאוד מודאגת הדימום חזק , בעת שאני מרגישה כאב בגב התחתון מיד יורד לי דם ... בהתחלה היה דם בצבע חום עכשיו צבע הדם הוא אדום טהור עם כרישים לפעמים !!!!! מה זה אמור להיות ? האם מסוכן ?

מנהלי פורום האשה והרחם