אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

19/02/2014 | 18:11 | מאת: תהל

נאמר לי שאבחנה מלאה למחלה ניתנת לביצוע רק לאחר שעושים להפרסקופיה כמו כן נאמר לי שזו מחלה שרירית הרחם יוצאת מחוץ לרחם ומייצרת ציסטות שעושות כאבים. נאמר לי שרירית הרחם יכולה להגיע גם לראות וגם למוח ובעצם לכל איברי הגוף כיצד אז נעשת האבחנה ? ומה הטיפול אם יש בכלל ?

שלום תהל, כבר התכתבנו לפני כחודשיים כמדומני...23/12/2013 האבחנה של אנדומטריוזיס מחייבת בדיקת רקמה על ידי פתולוג. דגימה כזאת יכולה להגיע רק מביופסיה מתוך הבטן בלפרוסקופיה או בבטן פתוחה. לגבי טיפול - חזרי להתכתבות הקודמת. שבוע טוב ורפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם