לאחר כריתת רחם חצוצרות וצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

24/01/2014 | 16:50 | מאת: תמר

מה מותר ומה אסור לעשות לאחר ניתוח כריתת רחם להפרסקופיה אני 11 יום אחרי קיבלתי 28 ימי מחלה ורציתי לדעת מה מותר לי ומה אסור ? שטיפת כלים ? הליכות ? אשמח לפרוט חשוב לציין שיש עדיין כאבים אבל ללא שימוש בכדורים נגד כאב

תמר שלום, איני יודע אם עברת כריתת רחם כולל צואר הרחם או ללא צואר הרחם. השיטה הלפרוסקופית נועדה (בין היתר) לצמצם את ההגבלות ומשך ההתאוששות לאחר הניתוח. אני מציע כי בעניין זה תוועצי ברופא המנתח. בכל אופן אינך מוגבלת בשטיפת כלים והליכות. רפואה שלמה.

26/01/2014 | 10:13 | מאת: תמר

לשאלתך - עברתי כריתת רחם כולל צוואר הרחם והחצוצרות בלהפרסקופיה השחלות נשארו האם זה יש משמעות מבחינת ההגבלות לאחר הניתוח ?

מנהלי פורום האשה והרחם