שאלונת

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

01/01/2014 | 01:03 | מאת: לינור

האם זה שכיח שבגיל 35-40 יופיע פוליפ או מיומה או ציסטה? והאם הורדתו כרוכה בהרדמה מלאה? וסיבוכים להיכנס להריון בהמשך? האם את כל סוגי הפתלוגיות ניתן לראות ולאבחן רק ע"י us ואגינלי? תודה

לינור שלום, שאלונת??? תחקיר!!! פוליפ\מיומה\ציסטה יכולים להופיע בכל גיל. בדר"כ "גידולים" אלה מוסרים בהרדמה כללית. ניתוחים עלולים לגרום להפרעת פריון אולם שאלתך כללית מדי על מנת לענות עליה כראוי. US וגינלי היא אמנם בדיקה מצוינת אולם אינה יכולה לאבחן את כל הפתולוגיות. שום בדיקה לא יכולה לאבחן את כל הפתולוגיות. תשאלי שאלה מכוונת ואענה בהתאם. לבריאות.

מנהלי פורום האשה והרחם