חומציות יתר (?) בנרתיק

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

09/11/2020 | 16:59 | מאת: שרון

שלום בשלש השנים האחרונות אני סובלת מהפרשות שכנראה הן חומציות ורמת החומציות עולה כיון שכל תחתון כותנה שאני לובשת ללא מגן מתחורר תוך מספר שעות ובלבישה חוזרת הוא מתחורר עד כדי קריעה של חורים גדולים. אינני לובשת מגן תחתון כיון שהוא גורם לי לתגובה אלרגית. האם זה מצב תקין או שיש לפנות לרופא הנשים המטפל

שלום שרון, אני מוכרח לומר שלא נתקלתי עד כה בתיאור דומה. אני מציע שהרופא שלך יפנה אותה למרפאה למחלות העריה/זיהומי הנרתיק לאבחון וטיפול. רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם