ממצא אקוגני ברחם אחרי לידה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

04/08/2020 | 11:19 | מאת: רות

אני ארבעה חודשים אחרי לידה. עשו לי אולטרסאונד שישה שבועות אחרי לידה והתגלו נקודות לבנות ברחם הרופא נשים אמר לי לחכות למחזור, חזרתי שוב והנקודות עדיין שם הרופא ביקש שאבדוק אם היו לי את הנקודות האלו לפני ההריון והטכנאים אמרה שהיא רואה את זה אצל המון נשים ובדקתי באולטרסאונד שלפני ההריון והיו אותן נקודות לבנות לא יודעת אם ברירית הרחם או בשחלה מה זה יכול להיות? האם לקבוע להיסטרוסקופיה אבחנתית ?

רות שלום, ממצאים כפי שאת מתארת הם שכיחים. מעקב בלבד הוא מספיק

מנהלי פורום האשה והרחם