צניחת רחם בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

07/01/2020 | 11:30 | מאת: מירית

שלום, אימי בת 89 סובלת מצניחה רצינית של הרחם, אשר מפריעה לה למהלך התקין בחיי היום יום. האם בגיל זה ניתן לטפל בזה או אפילו לכרות, באחת השיטות המקובלות? רצוי כמובן ללא הרדמה כללית. במה הדבר כרוך? בתודה

מירית שלום, גיל אינו מגבלה לטיפול כלשהו. מצבה הבריאותי הוא הקובע. אין שום סיבה בעידן הנוכחי שאדם יסבול מגבלה ולא ניתן יהיה להציע טיפול. יש מגוון טיפולים שמרניים וניתוחיים. אם את מעונינת תוכלי לקבוע פגישה במרכז איה מדיקל 037645930

מנהלי פורום האשה והרחם