ציסטוצלה ורקטוצלה דרגה 3 אחרי לידה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

25/11/2019 | 21:58 | מאת: לירון

שלום, הלכתי למומחה בנושא ונאמר לי שאם אני רוצה עוד ילדים, לא עושים ניתוח לתיקון הצניחה בשום פנים ואופן ומתמקדים בפיזוטרפיה. עוד נאמר לי שאין מניעה לקיים יחסי מין ןלהיכנס להריון. כיצד הדבר אפשרי אם הכל נמצא למטה בתוך הנרתיק? והאם באמת לא עושים ניתוח לתיקון הצניחה אם אני רוצה עוד ילדים? אודה לתשובות

לירון שלום, ככלל זאת הגישה המקובלת בקהיליה הרפואית אם כי יש יוצאים מן הכלל. כדי לתת מענה ראוי יותר צריך לבדוק אותך. אם את מעונינת תקבעי פגישה באיה מדיקל 037646930. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם