צילום רחם ומחזור קשה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

25/08/2019 | 19:04 | מאת: ספיר

שלום רב, ביצעתי צילום רחם ב4.8 לפני שלושה שבועות שיצא תקין תודה לאל. קיבלתי מחזור בשישי בערב 23.8 , מאוד קשה, בשבת וגם היום סבלתי מכאבים עזים, והדימום מאוד חזק... בחודשים האחרונים לא היה לי ככה. האם זה בעקבות הצילום רחם ?מהסיבה "שהתעסקו" שם? האם זה טוב שהדימום כזה חזק אחרי צילום? מבחינת "השטיפה" ופתיחת המעברים כמו שהדיו בצילום עשה. תודה וערב נעים..

ספיר שלום, דימום חריג אחרי התערבות כלשהי ברחם היא ארוע שכיח. זה לא טוב וזה לא רע. זה מה שזה. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם