רירית בגודל 14מ"מ בעבר היה לי פוליפ בגוגל 6מ"מ

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

13/08/2019 | 15:54 | מאת: טליה אלון

לפני שלוש שנים עברתי ניתוח להורדת פוליפ , גודלו היה 6מ"מ.היום אני בת 55הפסקת ווסת לפני עשרה חודשים.לפני מס ימים החל מעט דימום.הלכתי לרופא נשים ולאחר בדיקה אמר שיש רירית בגודל 14מ"מ .אני קצת מודאגת..אשמח לקבל יעוץ.אני אישה בריאה שלא נוטלת שום כדור.

טליה שלום, רירית רחם מעובה בהעדר וסת היא ממצא שראוי להתייחסות. גם אם בדיקת אולטראסאונד לא מראה פוליפ מוגדר עדיין יכול להסתתר שם פוליפ ואולי משהו מדאיג אף יותר. באיה מדיקל המדיניות היא לבצע היסטרוסקופיה במקרים כאלה. אם תהיי מעונינת קבעי תור בטלפון 037646930. רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם