סבל יום יומי ללא פיתרון.

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

25/06/2019 | 01:28 | מאת: מיואשת

שלום רב, לפני שנה ושלושה חודשים הייתה לי דלקת בשלפוחית. מאז תחושתה לא עוברת. כאבי אגן, צריבה לאחר השתן, כאבים אינסופיים. בדיקות שנערעו על ידי מיטב המומחים בארץ. האבחנה היא ויסטיבוליטיס. עכשיו יש לח ציסטוסקופיה בעוד חודש. הסבל אינסופי. אובדת עיצות.האם יש לך הצעה? אני בת 37, גרושה עם ילד בן 8.5. אין לי חיים כתוצאה מהמצב. אשמח לעזרה.

שלום רב, איני מבין את הקשר בין בעיות השתן שלך ובין אבחנת וסטיבוליטיס שקשורה בכאבים בפתח הנרתיק בנסיון לקיום יחסים או החדרת טמפון. כדאי להמתין לתוצאות הציסטוסקופיה. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם