הריון?????????????????????????????

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

05/06/2019 | 08:44 | מאת: עדן

שלום, בתאריך 28.4 הוצאתי התקן מסוג מירנה היה לי דימום חזק במשך 9 ימים. ב 1.6 עשיתי בדיקת הריון ביתית הופיע פס כהה ופס בהיר יום למחרת עשיתי בדיקת דם והבטא הייתה 7. אם זה לא הריון מדוע המחזור מאחר?

שלום עדן, לפי הנתונים קרוב לודאי שאינך בהריון אם כי כדאי לבתע בדיקת דם נוספת בעוד שבועיים אם הוסת ממשיכה להתעכב. הסיבות לעיכוב בוסת הן רבות. הסיבה העיקרית שאינה הריון היא חוסר איזון הורמונלי כזה או אחר. גם שימוש ממושך במירנה יכול להיות סיבה מתחום זה מאחר ש"זנב" ההשפעה ההורמונלית של מירנה עלול להמשך תקופה של מספר חודשים. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם