שאלה...................

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

02/06/2019 | 17:09 | מאת: אורטל

אם הווסת נפסקת כתוצאה מהידבקויות ברחם כתוצאה מהיסטרוקופיה , אז מה קורה לאישה ? איך מטפלים ?האם נותנים כדורים לקבלת וסת? והאם צריך לקחת את הכדורים האילו באופן תמידי? ובכלל אישה שבגיל 42 אין לה ווסת או מיעוט וסת כתוצאה מהידבקויות מה יכול לקרות לה ? האם היא יכולה לקבל סרטן רירית הרחם ? כי קראתי שחוסר וסת גורם לסרטן רירית הרחם? וגם לדילול העצם

שלום עדן, הצגת כאן סדרה של שאלות שלא ניתן לענות עליהם במסגרת הפורום. אומר זאת - הדבקויות תוך רחמיות יש להדגים בהיסטרוסקופיה אבחנתית. הטיפול בהידבקויות הוא שילוב כירורגי ותרופתי. החשש מסרטן הוא קלוש מאד. בכל מקרה, לנו, באיה מדיקל, יש נסיון רב בטיפול בנושאי זה ואם תהיי מעוניינת לקבוע פגישה נוכל להרחיב על כל ההיבטים הכרוכים בכך. איה מדיקל 037646930

אורטל כמובן, סליחה...

מנהלי פורום האשה והרחם