הפרשות ריריות בצבע משתנה מהנרתיק

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/11/2018 | 22:09 | מאת: nuni

היי. אני סובלת מזה תקופה ארוכה מאוד מהפרשות ריריות בנרתיק,בעלות צבע משתנה משקוף ועד צהבהב. ללא גרד וללא ריח ,אך תחושה איומה ולא נעימה של חוסר הגיינה וצורך תכוף בהחלפת תחתוניות. בדיקת pap תקינה. בדיקת תרבית- פלורה רגילה . קיבלתי גם טיפול אנטיביוטיקה חזק שלא עזר. מה לעשות?

שלום רב, מעבר לאי-נוחות האסטטית איני מתרשם שיש בעייה רפואית כלשהי. הפרשות כאלה הן שכיחות ולא מבשרות על בעייה כלשהי. אם הפסקת לאחרונה נטילת גלולות, כמות ההפרשות יכולה להיות יחסית רבה. אל דאגה. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם