לאחר ניתוח כריתת רחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

10/11/2018 | 09:19 | מאת: אנה

שלום אימי עברה ניתוח כריתת רחם עקב צניחה מלפני שנה. לפני כמה חודשים היא התחילה להרגיש שיש איזה וו בולט בנרתיק, רופאת נשים אמרה לה שזה יכול להיות התפר שאמור להתמוסס מעצמו. זה מפריע לעיתים בעמידה או ישיבה. האם צריך לדאוג? בניתוח הוחדרה לאימי רשת. תודה על המענה

שלום אנה, שנה לאחר ניתוח אין יותר תפרים שצריכים להתמוסס. לדעתי מה שאימך חשה זה חלק מהרשת שמתבלט לתוך הנרתיק. כלומר, אין סגירה מלאה של הצלקת הניתוחית. באיה מדיקל יש נסיון רב בטיפול בכשל מיקום רשת נרתיקית. נשמח ליעץ לך. צרי קשר בטלפון 037646930.

מנהלי פורום האשה והרחם