מחזור לא סדיר לאחר גרידה בשבוע 12

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

01/08/2018 | 12:47 | מאת: נורית

שלום בפברואר 2017,עברתי גרידה בשבוע 12. מאז ועד היום לא היה לי מחזור סדיר,לפני כן,תמיד הגיע כל 28 ימים. כיום,מגיע בין 21,לבין 28,בכל פעם בתאריך אחר. האם תקין?האם יש קשר להפלה(למרות שעברתי מאז בדיקות והרופאים אמרו שהכל תקין),או האם יש קשר לגיל?(בת 36). תודה

שלום נורית, על פניו איני רואה קשר בין ההפלה ובין השינוי בצורת המחזור. למרות התנודתיות בין 21 ימים ו-28 ימים - תבנית כזאת מוגדרת כנורמלית. אם את מעונינת להרות כדאי להעריך את מועד הביוץ המדויק. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם