עובי רירית רחם..........

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

25/07/2018 | 15:24 | מאת: נגה

צהריים טובים, האם עובי רירית של 7 מ"מ בביוץ הוא תוצאה תקינה לקליטת הריון? תודה

נגה שלום, הטווח הנורמלי של עובי רירית הרחם בעת ביוץ הוא 6-14 מ״מ. ממחקרים שבוצעו בעיקר על מטופלות בהפרעות פריון נצפה כי ככל שעובי הרירית גדול יותר בטווח הזה כך גם שיעור ההריונות. עובי של 7 מ״מ קרוב יותר לקצה הנמוך של תחום הנורמה ולכן שיעור שליטת ההריונות עלול להיות נמוך יותר. אולם בכל מקרה עובי 7 מ״מ נמצא בתחום הנורמה. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם