לאחר לידה 6 שבועות והתחלתי לקחת מדבקות שלא במחזור

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

15/07/2018 | 00:11 | מאת: קסם

שלום, אני 6 שבועות אחרי לידה והתחלתי לקחת מדבקות שלא בזמן ווסת במשך שבועיים והורדתי את המדבקה בדיוק ביום שהייתי אמורה לשים את המדבקה השלישית. לאחר מספר ימים התחילו דימום כבדים ולא מרגיש כמו מחזור. האם יש סיכוי במצב כזה להיריון שהרי לא השתמשתי במדבקות בזמן הנכון והשתמשנו עם נרות שהאחוזים שלהם לא גבוהים מידי?

15/07/2018 | 00:12 | מאת: קסם

חשוב לציין שבדיקת דם עשיתי 8 ימים לאחר קיום יחסי מין. יש מצב שזה מוקדם מידי?

קסם שלום, הסיכון להריון בפער זמנים כה קצר מהלידה הוא קלוש מאד. הבדיקה השלילית אף תומכת בכך. אני ממליץ על בדיקה אצל רופא נשים וביצוע אולטראסאונד לשלילת גורמים אחרים לדימום. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם