ארועים חוזרים של PID

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

10/06/2018 | 09:27 | מאת: PID

סובלת מספר שנים מארועים חוזרים של PID כולל אחד קשה תחת התקן שהסתיים באשפוז לאחרונה עוד ארוע קשה שהסתיים באשפוז מכיוון שטיפול אנטביוטי דרך הפה לא שיפר את המצב. אשמח לדעת מה ההמלצות לטיפול ולמניעת ארועים חוזרים .

שלום רב, התשובה לשאלתך תלויה בגילך ובשאיפותייך להריונות נוספים. שאלה נוספת היא האם זוהה חיידק ספציפי הגורם לזיהום באגן. אם סיימת את תכנון המשפחה שלך, אני ממליץ על לפרוסקופיה והרחקת החצוצרות שהן המוקד העיקרי להתלקחויות הזיהום. במידה שמדובר במורסה אגנית - יש הממליצים אפילו על הסרת השחלות. אם תרצי לקבל מידע רחב יותר את מוזמנת להתקשר לאיה מדיקל 037646930 לפגישה. רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם