גידול שומני בשפת הפות

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

27/03/2018 | 16:13 | מאת: מיקה

שלום, יש לי גידול שומני בשפת הפות, בגודל של כ-7 מילימטר (קרוב מאוד לקצה, כלומר לשיער הערווה). רופאת עור איבחנה אותו ואמרה שאני יכולה לחיות איתו עד סוף ימיי. אני לא אוהבת אותו וקבעתי תור לכירורגית פלסטית להסרתו. הכירורגית אמרה שתישאר צלקת. ממש שונאת את הגידול אבל פוחדת מהניתוח. יודעת שזה אזור רגיש ולכן חרדה: האם יכולה להיות פגיעה בלתי הפיכה בעצבוב של המקום? כאבים שלא יעברו? עד כמה צלקת לגידול כה קטן יכולה להיות מורגשת? אודה לכם על תשובתכם. מיקה

מיקה שלום, אני מבין את חששך אולם הרשי לי להרגיע אותך. במרכז איה מדיקל אני מבצע ניתוחים רבים מסוג זה והמטופלות אינן מדווחות על הפרעות לטווח הרחוק. מאידך - כפי שיעצה לא רופאת העור - ניתן לחיות עם הממצא שנים רבות. זאת בחירתך אם להסירו או לא. אשמח לייעץ לך באופן מפורט לאחר בדיקה אם תתאמי פגישה באיה מדיקל 037646930. רפואה שלמה וחג שמח.

מנהלי פורום האשה והרחם