הריון לאחר אבלציה ו היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

09/03/2018 | 11:47 | מאת: NOT_FOUND

הנני בת 39 ביולי 2017 עברתי אבלציה ו היסטרוסקופיה ניתוחית עקב דימום מתמשך של מעל חצי שנה נכון להיום אני בהריון שבוע 7 בהריונות קודמים טופלתי באספרין וקלקסן עקב lac חיובי אשמח לדעת מה הסיכויים והסיכונים של הריון לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית ו אבלציה בעיקר בגילי.

שלום לך, למרות הניתוח, גילך ובעיית הקרישה שלך - הצלחת להרות. זהו כנראה הריון איכותי ומיוחד מאד וכדאי לכבדו בתשומת הלב הראויה. רחם לאחר אבלציה בודאי מציב אתגר בפני הריון. בדר"כ האתגר הוא להרות ולאו דווקא לשמור על ההריון. בכל מקרה, מאחר שכבר הרית ועקפת את הבעייה, כדאי פשוט לעקוב באופן צמוד יותר אחרי התפתחות ההריון. בודאי חשוב לקבל טיפול בהפרעת הקרישה שלך ולהיות במעקב במרפאת הריון בר-סיכון. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם