גיל מעבר ארוך כבר 12 שנים

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

08/03/2018 | 09:36 | מאת: שושנה

שלום האם זה כן עובר אני סובלת מגלי חום סחרחורת לפעמים דפיקות לב בזמן גלי חום אסור לי לקחת הורמונים האם יש פתרון מתאים לי האם זה בכלל עובר אני די מיואשת כי זה פוגע באיכות החיים שלי תודה רבה שושנה

שלום שושנה, כן...את אחת מאותן מיוסרות שסוחבות את תופעות גיל המעבר שנים רבות. ישנן תרופות שאינן הורמונליות ויכולות להפחית את התופעות. להזכיר שתיים מהן - קלוניריט וגאבאפנטין. דווחו גם הצלחות לא מבוטלות בטיפול הומיאופתי אם כי אינני בר סמכא להמליץ עליו. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם