כמה שוקל הרחם..האם צריכים לכאות גם שחלות?וצואר הרחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

07/03/2018 | 21:51 | מאת: מארי

אני בת 55..אמורה חעבור כאיתת אחם ושחלות וצואר רחם בגלל שרירן גדול דוחק טת הרחם אמרו לי יש שרירנים ברחם והוא גדול ..הוא בגודל הריון 16שבועות לאחר הנתוח האם ארד במשקל ?אחרי הוצאת הרחם והשחלות

מארי שלום, אני מקווה שאינך עוברת את הניתוח למטרות הרזייה... עם זאת בודאי תרדי במשקל 500-700 גרם ((-: בהצלחה.

29/03/2018 | 21:33 | מאת: מארי

לא ..בגלל כאבים בבטן בשל רחם דחוק לימין עברתי את הנתוח לפני שלושה ימים לברסקופיה אבל למה עדיין יש לי גזים בבטן שמכאיבות לי?מה אעשה?ומתי יגמרו הכאבים מהגזים חוץ מכאבי הנתוח

מנהלי פורום האשה והרחם