פענוח בדיקת אולטרסאונד גניקולוגי

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/02/2018 | 12:54 | מאת: ליטלי

היי ביצעתי אולטרסאונד גניקולוגי 11 ימים לאחר סיום הווסת ממצאים רחם אורך 42, עובי 30, רוחב 36 הערות: אחורי ו3-4 מ"מ שחלות ימנית אורך 22 רוחב 25 הערות: זקיקים רבים קטנים שמאלית אורך 21 רוחב 32 הערות: זקיקים רבים קטנים דוגלס ללא נוזל חופשי לא מצליחה לקבוע תור קרוב יותר לרופא מאשר בעוד שבועיים אשמח לשמוע חוות דעת האם הבדיקה נשמעת תקינה

שלום ליטלי, אין לי מידע למה נשלחת לבצע את הבדיקה. התחושה שלי (ואני עלול לטעות) כי המחזורים שלך אינם סדירים. תוצאות האולטראסאונד מתאימות לאבחנה של שחלות פוליציסטיות. אם אני טועה - אני מתנצל. רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם