ציסטה גדולה בשחלה......

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

07/02/2018 | 16:31 | מאת: דיקלה

שלום במשך 6 שנים יש לי ציסטה בשחלה בגודל 82*43 ממ, בתוכה מבנה צלול, מודגמת מחיצה עדינה בחלל הציסטה כ2 ממ קוטרה וללא זרימות על פניה. לא הופקו זרימות בחלל הציסטה, זרימות דלות בהיקף הציסטה שלא ניתנות למדידה. ללא פפילציות בגודל 77*41 ממ. (הציסטה גדלה ב 4 ממ יחסית לשנה שעברה). אין לי רצון בהריון ואין לי כאבים כלל, אני רק מפחדת מאיזשהו תסביך האם עלי לעשות ניתוח או להשאיר? תודה

שלום דיקלה, ממצאים בגודל כזה אני בדרך כלל ממליץ לנתח. לפני כן אני ממליץ על ביצוע בדיקת סמנים (בדיקת דם) לשלילת תהליך סרטני ו-CT של האגן. אם תהיי מעונינת בפגישה מעמיקה ומפורטת יותר את מוזמנת לתאם פגישה ב"איה מדיקל" 03-7646930. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם