פוליפ תוך רחמי מודאגת מאוד

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

31/12/2017 | 18:56 | מאת: ריטה

שלום דוקטור בת 29 לאחר אולטרסאונד אקראי נתגלה פוליפ ברירית הרחם בגודל 16 מ״מ(הטכנאית רושמת בכול בדיקה חלל הרחם במרקם הטרוגני) האם זה באמת פוליפ? או משהו אחר יש לציין כי אין לי שום תופעות לוואי מחזור סדיר כול 28 יום מאוד חוששת מזה כן יכול להיות? ואם זה באמת פוליפ האם בגילי זה שפיר תודה על העזרה

שלום רב, פוליפ ברירית הרחם הוא ממצא שכיח. הסבירות לממאירות היא נמוכה ביותר. עם זאת כדאי להסירו במיוחד לאור העובדה שהפעולה לכך, הנקראת היסטרוסקופיה, הינה פשוטה וכמעט נטולת סיכון. באיה מדיקל - פיתחנו מיומנות גבוהה בפעולה זאת. נשמח לעמוד לשרותך בטלפון 03-7646930. רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם