דלקת ברחם ודימום די חזק

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

14/06/2017 | 07:53 | מאת: סטלה

שלום, מזה כ5 ימים אני סובלת מכאבים באגן ובטן התחתונה. אתמול הייתי במיון ואובחנה אצלי דלקת ברחם. היום בלילה התחיל אצלי דימום די חזק שבגללו אני מרגישה נורא עייפה. האם זה משהח חריגואני צריכה לחזור למיון או שזה יעבור ביחד עם המחלה? תודה

סטלה שלום, בכל "מחלה" ברחם או באגן הקטן יכול להופיע דימום חריג. הדימום כשלעצמו אינו סיבה לדאגה עד חלוף המצב החריף. עם זאת במידה שמו7חמרים תסמינים אחרים כגון כאבים או חום - מן הראוי להגיע לביקורת רפואית. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם